Zivis diļļu mērcē

Sastāvs: 1,2 kg zivju, citronu sula, sāls, 50 g taukvielas, 2 ēdamkarotes miltu, 0,5 l piena, dilles.

Pagatavošana

Iztīrītām zivīm atdala filejus, sadala porciju gabalos, tos pārslaka ar citronu sulu, liek ietaukotā ugunsdrošā stikla veidne, pārklāj ar ietaukotu pergamentu vai staniolu, trauku ar zivīm ievieto cepeškrāsnī un sautē. No taukvielas, miltiem un piena gatavo balto mērci, tai pievieno sāli, kapātas dilles. Izsautētās zivis, pasniedzot pārlej ar sagatavoto diļļu mērci, piedevām - vārīti kartupeļi, svaigu gurķu salāti.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt