Zirņu zupa ar kartupeļiem un āboliem

Sastāvs: 2 l ūdens, 500 g gaļas, 1/2 glāzes zaļo zirnīšu, 1 sīpols, 3 kartupeļi, 1 ābols, sāls, sviests, krējums, zaļumi.

Pagatavošana

Gaļu sagriež gabaliņos, katlā sakarsētās taukvielās apcep brūnu, pieliek sāli, pielej šķidrumu un slēgtā traukā izsautē. Katlā vāra sagrieztus kartupeļus, sviestā apceptus sīpolus un zirnīšus. Mīkstajiem dārzeņiem pievieno izsautēto gaļu un pieliek šķēlītēs sagrieztu ābolu. Zupu pasniedz ar krējumu, pārkaisa ar zaļumiem.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt