Zaļumu buljons

Sastāvs: 40 g jauktu zaļumu, 40 g puravu, 40 g skābeņu, 65 g salātlapu, 30 g sviesta, 5 g miltu, 40 g. berztas baltmaizes, gaļas buljona, 20 g spinātu, 1 karote salda krējuma, 20 g sviesta, sāls.

Pagatavošana

Notīrītus zaļumus, puravu, skābenes un salātlapas noplaucē lielākā traukā ar verdošu ūdeni un nospaida. 30 g sviesta apcep ar miltiem, tad pieliek klāt zaļumus, samaisa, pāri pārkaisa berztu baltmaizi, pielej klāt buljonu, un kad buljons jau apmēram 1/4 st. vārījies, izberž visu caur sietu, spinātus noplaucē atsevišķi un virumam vēl karstam piejauc izspiesto spinātu sulu, krējumu un 20 g sviesta, sāli, un tūliņ arī pasniedz buljpnu galdā.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt