Zaķa pastēte

Sastāvs: 1 kg zaķa gaļas, 300 gr teļa pieņu, 100 gr skāba krējuma, 3 olu dzeltenumi, zaļumi

Pagatavošana

Ceptu zaķi sagriež gabaliņos, mīksti izvārītu mēli un baravikas sagriež šķēlītēs, pieliek garšvielas, nokāš, aukstas sagriež. Mērcei, kur zaķis cepies, pieliek 1 ēdamkaroti miltu, uzvāra, izkāš. Olu dzeltenumus saputo ar sāli, pieliek krējumu, visas sagrieztās gaļas, izmaisa, sakārto ar sviestu izsmērētā formā, pārkaisa ar rīvmaizi, uzliek sviesta piciņas, cep mērenā siltumā 30 min. Garnēt ar žaļumiem.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt