Vistas pastēte

Sastāvs: 1 jaunāka vista, 100 gr teļa gaļas mīkstuma, 50 gr konservētu baraviku, 3 olas, 1 šķēle baltmaizes, 2 ed.k. skāba krējuma, sāls, pipari, 1 tējkarote miltu.

Pagatavošana

Vistu notīra, iztīra iekšas, izmazgā, izņem fileju, ieberž mazliet sāls un piparu, karstā sviestā uz pannas apcep vidēji brūnu, uzlej nedaudz ūdens, katliņā tvaiko mīkstu. Vistai noņem gaļu no kauliem, kopā ar teļa gaļu samaļ, pieliek olas, izmērcētu, nospiestu baltmaizi, sāli, masu labi sajauc, vēl pārmaļ, pieliek 50 gr kausēta sviesta, 1 ed.k. krējuma, labi saputo, ar tējkaroti veido mazas frikadeles, verdošā ūdenī vāra 5 min. mīkstu fileju sagriež strēmelītēs, mērci savāra brūnu, kamēr atdalās tauki, piejauc miltus, pielej buljonu, uzvāra, izkāš, pieliek skābu krējumu ieliek izvārītās frikadeles, sagrieztos fileja gabaliņus, sagrieztas baravikas, visu samaisa, saliek pastētes formā.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt