Vistas gaļas salāti

Sastāvs: 100 g vārītas vistas gaļas, 100 g kartupeļu, 1/2 olas, 50 g dārza zirņu, 25 g svaigo gurķu, 25 g majonēzes, 25 g sk. krējuma, 2 g cukura, sāls, zaļumi.

Pagatavošana

Vārītu vistas gaļu atdala no kauliem un sagriež mazos gabaliņos. Ar mizu novārītus kartupeļus nomizo un sagriež kubveida gabaliņos. Zirņus sālsūdenī vāra mīkstus. Majonēzei pievieno skābu krējumu, sāli, cukuru un samaisa. Tad pieveno sasmalcināto gaļu, kartupeļus, novārītos zirņus, cieti novārītu, sasmalcinātu olu, gabaliņos sagrieztu svaigu gurķi, samaisa nogaršo. Liek dziļā traukā, pārkaisa zāļumus un grezno ar zirņiem, gurķu un olu ripiņām.

Uzturvērtība: olbaltumvielas 19,2 g, taukvielas 24,9 g, ogļhidrāti 26,7 g, kalorijas 420.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt