Vistas fileja

Sastāvs: 2 vistas, 1 ola, 50-70 gr rīvmaizes, 200 gr sviesta, sāls.

Pagatavošana

Vistu notīra, nomazgā, noņem no krūts fileju tā, lai spārna kauliņš paliktu pie fileja. Spārna kauliņš jāatkasa, lai tikai vienā vietā turētos pie filejas. Filejam izlasa dzīslas, mazliet iegriež plēvē, nedaudz izdauza, apsala, ievārta miltos, olā. rīvmaizē, ieliek vidū iegarenu sviesta gabaliņu, satin, iemērcē sakultā olā, rīvmaizē, ieliek vidū iegarenu sviesta gabaliņu, cep karstos taukos visas puses brūnas, pēc tam karstā sviestā uzkarsē, sakārto uz trauka, pārlej karstu sviestu, pasniedz ar ceptiem kartupeļiem.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt