Viltotās irbes

Sastāvs: 1 kg teļa gaļas mīkstuma, 200 gr žāvēta speķa. 100 gr sviesta, 100 gr sk. krējuma, sāls, pipari.

Pagatavošana

Teļa gaļu sagriež glītās šķēlēs, izdauza, uzkaisa sāli, ietin sīkas strēmelītēs sagrieztu speķi, sasien, uz pannas karstā sviestā vai taukos apcep brūnas, ieliek katliņā, tvaiko mazā zupā mīkstas, noņem diegus. Mērci vāra, kamēr atdalās tauki, pieber miltus, izmaisa, pielej buljonu vai ūdeni, uzvāra, izkāš, pieliek skābu krējumu, salej mērces traukā. Sakārto traukā, pārlej nedaudz mērces.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt