Vēžu pudiņš

Sastāvs: 30 vēžu, ūdens novārīšanai, ķimenes, dilles. 100 gr izlobītu zirnīšu, 100 gr pupiņu, 1 galviņa puķu kāpostu. 100 gr burkānu, 100 gr kāļu, 1 karote mīksto miltu, 2 olu dzeltenumi, 1 gl. buljona, 100 gr vēžu sviesta, drusku smalku diļļu, 1/2 gl. salda krēj.

Pagatavošana

Vēžus novāra, izloba gaļu, notīra burkānus, kāļus, sagriež četrstūrainos gabaliņos, novāra. Puķu kāpostus un zirnīšus - katrus atsevišķi novāra mīkstus. Izkausē vēžu sviestu, pieber miltus, maisot pielej buljonu, uzvāra, pieliek novārītos dārzājus, burkānus, zirnīšus, olu dzeltenumus, 2 karotes krējuma, dilles un cep karsta krāsnī 15—20 min., pasniedz karstu.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt