Vārītu kartupeļu pankūkas

Sastāvs: 2 glāzes vārītu kartupeļu masas, 2 olas, 1/2 glāzes piena, 3 ēdamkarotes sviesta, 1/2 glāzes miltu, sāls, cukurs, taukvielas.

Pagatavošana

Kartupeļu masā iemaisa sakultas olas, pienu, izkausētu sviestu, sāli, miltus. Sakarsētās taukvielās ar karoti uz pannas liek mīklu un cep pankūkas. Pasniedz ar brūkleņu ievārījumu vai saceptu speķi. Mīklu var veidot biezāku, ar lielāku miltu piedevu. Biezo mīklu uz miltaina dēļa izveltnē, ar glāzi izspiež apaļas pankūciņas, cep sakarsētos taukos brūnas.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt