Vārīts zandarts

Sastāvs: Vārīts zandarts 5 pers. 1 kg smags zandarts, 2 sīpoli, sāls, 9 pipargraudiņi.

Pagatavošana

Vārīts zandarts 5 pers. 1 kg smags zandarts, 2 sīpoli, sāls, 9 pipargraudiņi.
Nozvīņotu, notīrītu un ātri nomazgātu zandartu uzliek vārīties ar nolobītiem sīpoliem, sāli, pipargraudiem un tik daudz verdoša ūdens, lai zivs būtu pilnīgi apņemta, un vāra ne ilgāk par 5 min. Tad katlu novelk no uguns un ļauj zivij vēl 5 lidz 10 min. ievilkties siltumā, lai vidū gaļa nebūtu jēla Beigās zivi izņem no viruma, labi notecina un pasniedz galdā ar vārītiem, sausiem kartupeļiem un olu mērci atsevišķā traukā.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt