Vārīts dūmots šķiņķis

Sastāvs: 300 g. cūkas šķiņķa, 20 g. sīpolu, 20 g. burkānu, 10 g. pētersīļu.

Pagatavošana

Dūmotu cūkas šķiņķi liek aukstā ūdenī, uzvāra, pievieno sagrieztus sīpolus, burkānus, pētersīļus un vāra katlā, apsedzot ar vāku, uz lēnas uguns 3-4 stundas, Tad izņem no ūdens, sagriež šķēlēs, sakārto traukā un pasniedz ar tomātu mērci, vārītiem kartupeļiem, sautētiem skābētiem kāpostiem. Vārītu dūmotu cūkas šķiņķi pasniedz arī atdzesētu ar sviestmaizi, dārzeņu salātiem vai mārrutkiem.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt