Vārīta teļa gaļa

Sastāvs:

Pagatavošana

Sastāvs: 1200 gr teļa gaļas, burkāns, pipari, virces, lauru lapa. sīpols, selerija, sviests, sāls.

Pagatavošana

Gaļu nomazgā, sagriež glītos gabaliņos, apkaisa ar sāli. karstā sviestā apcep brūnus, saliek katliņā, pieliek garšvielas, uz pannas apceptu burkānu. Mīkstu gaļu izņem no katliņa, mērci savāra brūnu, kamēr atdalās tauki, pieber miltus, pielej buljonu. Vāra ap 15 min. pieliek sāli (ja nepieciešams), izkāš. Gaļu sakārto traukā, pārlej mērci. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt