Vārīta liellopu gaļa ar dārzeņiem

Sastāvs: 150 g liellopa gaļas, 10 g sīpolu, 5 g pētersīļu, 5 g seleriju, 50 g burkānu, 50 g sv. kāpostu, 25 g kāļu, 100 g kartupeļu, garšvielas, zaļumi.

Pagatavošana

Gaļu sadala gabalos, liek verdošā ūdenī, uzvāra, nosmeļ putas, pievieno sīpolus, pētersīļus, selerijas, sāli, piparus, lauru lapas. Kad gaļa pusmīksta, pievieno notīrītus, nesadalītus burkānus, kāļus, uz pusēm sagrieztu kāpostu galviņu un vāra, līdz gaļa un dārzeņi mīksti. Gaļas šķēles sakārto lēzenā traukā kopā ar sasmalcinātiem dārzeņiem, grezno ar zaļumiem. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, mārrutku vai tomātu mērci.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt