Vaniļas krēms

Sastāvs: 50 g salda krējuma, 15 g cukura, 20 g piena, 1/2 olas, 2 g želatīna, vaniļa. Sīrupam: 25 g ūdens, 25 g cukura, 10 g vīna.

Pagatavošana

Olu ar cukuru un vaniļu saputo, pievieno, nepārtraukti maisot, uzvārītu pienu. Ar trauku liek karstā ūdenī un karsē (70-80°), līdz sabiezē. Tad pievieno uzbriedinātu želatīnu, maisot izšķīdina un atdzesē līdz 25-30°. Krējumu saputo, pievienotu olu un piena maisījumu, liek traukā un atdzesē. Pasniedz ar cukura sīrupu. Lai pagatavotu sīrupu, tad ūdeni ar cukuru uzvāra, pielej vīnu un atdzesē.

Please wait...

Atbildēt