Vaniļas krēms

Sastāvs: 50 g salda krējuma, 15 g cukura, 20 g piena, 1/2 olas, 2 g želatīna, vaniļa. Sīrupam: 25 g ūdens, 25 g cukura, 10 g vīna.

Pagatavošana

Olu ar cukuru un vaniļu saputo, pievieno, nepārtraukti maisot, uzvārītu pienu. Ar trauku liek karstā ūdenī un karsē (70-80°), līdz sabiezē. Tad pievieno uzbriedinātu želatīnu, maisot izšķīdina un atdzesē līdz 25-30°. Krējumu saputo, pievienotu olu un piena maisījumu, liek traukā un atdzesē. Pasniedz ar cukura sīrupu. Lai pagatavotu sīrupu, tad ūdeni ar cukuru uzvāra, pielej vīnu un atdzesē.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt