Vaniļas krēms ar kafijas krējumu

Sastāvs: 1/2l kafijas krējuma, 1/2 plāksnīte vaniļas, 100 gr cukura, 2 olu dzeltenums, tējkarote miltu.

Pagatavošana

Ēdamkaroti kafijas krējuma atstāj aukstu, bet pārējo uzvāra ar  vaniļas pāksti un cukuru. Atdzisušu nokāš caur sietiņu. Olu dzel­tenumu, miltus sakuļ ar atlikušo krējumu, piejauc vārīto krējumu un kuļ tik ilgi, līdz viss biezs un putains. Tad krēmu ieliek aukstā ūdenī un kuļ tālāk, kamēr tas atdziest, iepilda stikla bļodā un no­liek aukstumā. Galdā dodot, krēmu garnē ar augļiem.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt