Tvaikotas teļu mēles

Sastāvs: 4 svaigas teļu mēles, 60 gr sviesta, 70 gr sk. krējuma, 1 ēd.k. miltu, 1/2 tējkarote kaperu, sāls, pipari, sīpols, pētersīļi, zaļumi.

Pagatavošana

Teļu mēles nomazgā, uzliek ar aukstu ūdeni vārīt, verdošam noņem putas, pieliek sāli, garšvielas, tad vāra mīkstas, siltām novelk ādu, sagriež plānās šķēlītēs. Izkausē sviestu, pieber miltus, pielej 2 glāzes tās zupas, kur mēles vārījušās, pieliek krējumu, kaperus, uzkarsē. Mēles sakārto traukā, pārlej mērci, pasniedz ar rīsiem vai vārītiem kartupeļiem.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt