Truša gaļas plovs

Sastāvs: 1 kg truša gaļas, 1 gl. rīsu, 2 burkāni, 1 sīpols, sāls, pipari, 2 gl. ūdens, 3 ēd. k. sviesta.

Pagatavošana

Truša gaļu sagriež nelielos gabaliņos, liek marinādē (1l ūdens, 1ēd. k. sāls 1.ēd. k. cukurs, 5 ēd. k. etiķa) un patur pāris stundu, tad gaļu no marinādes izņem, nosusina un sakarsētā taukvielā apcep brūnu.

Kārtīgi noskalotus rīsus liek vārīties verdošā ūdenī, pievieno apcepto gaļu, taukvielu, sāli un aizvākotā traukā cepeškrāsnī sautē. Taukvielā sacep skaidās sarīvētus burkānus, ripās sagrieztus sīpolus un pievieno sautējamiem produktiem.

Ja viss šķidrums iesūcies rīsos, pievieno pannas atvārījumu un turpina sautēšanu, līdz gaļa un rīsi mīksti.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt