Svaigu kāpostu salāti

Sastāvs: 150 g svaigu kāpostu, 25 g burkānu, 20 g etiķa un eļļas maisījuma, zaļumi.

Pagatavošana

Cietām balto vai sarkano kāpostu galviņām noņem ārējās lapas un sagriež skaidiņās vai saēvelē. Sasmalcinātos kāpostus pārkaisa ar sāli, cukuru un saspiež ar koka stampiņu, līdz sāk atdalīties sula. Tad pārlej etiķa un eļļas maisījumu, pieveno uz sakņu rīves skaidiņās sarīvētus burkānus, pārkaisa sasmalcinātas dilles un samaisa. Kārto traukā un pasniedz pie karstiem vai aukstiem zivju ēdieniem.

Uzturvērtība: olbaltumvielas 2,1 g, taukvielas 9,4 g, ogļhidrāti 11,6 g, kalorijas 143.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt