Svaigu ērkšķogu zupa

Sastāvs: 1 l negatavu ērkšķogu, naža galiņu dzer. sodas, 1 1/2 kar. kartupeļmiltu, 175 gr cukura, 1/2 citr. miz.

Pagatavošana

Notīrītās ērkšķogas ieber verdošā ūdenī, uzvāra un šo ūdeni nolej, tad uzliek ar 1 3/4 l karsta ūdens, pieliek sodu, apm. 1/2 st. izvāra ogas mīkstas, izberž caur sietu un šķidrumu ielej atpakaļ katlā, pieliek cukuru, kanēli vai citr. miz., 1/4 l aukstā ūdenī iekultus kartupeļmiltus un visu vēlreiz uzvāra. Pasniedz ar klimpām.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt