Sutināti kāposti spāņu gaumē

Sastāvs: 4 personām, 1 1/2 kilogramu kāpostu, 70 gramu sviesta, sīpols, glāze madeiras, 1/2 l gaļas buljona, mazāks ķiploka sīpoliņš, pētersīlis, timiāns, burkāns, lauru lapa, sāls.

Pagatavošana

Notīrītus kāpostus sagriež smalkās strēmelēs un kratot sutina 1/2 stundas sviestā. Smalki sagrieztus zaļumus, burkānu un ķiploku iepriekš 1 stundu novāra gaļas buljonā, ko pēc tam nokāš un nogaršina ar madeiru. Mērcē ieliek apsutinātos kāpostus un 1 1/2 stundas sutina mīkstus, mērcei pilnīgi jāievārās kāpostos, šim pikantajam ēdienam galdā labi piederas karbonāde, jēra steiks vai cūkas fileja.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt