Smalks medījuma buljons

Sastāvs: 4 karotes medījuma gaļas biezeņa, 2 karotes krūšgaļas strēmelīšu, 2 karotes madeiras, ļ/s l medījuma mērces, 2 sīpolus, 20 g miltu, 35 g sviesta, 1 l brūna medījuma buljona, sviestā grauzdētu baltmaizi, sāls.

Pagatavošana

Pāri palikušas zaķa, stirnas, mežputnu vai cita medījuma cepeša atliekas sakapā smalkas, izberž caur sietiņu, samaisa ar madeiru un taukotu medījuma cepeša mērci, un tad kuļot pielej klāt gatavu brūnu pamatbuljonu, kurā var ielikt labāko cepeša gabalu strēmelītes. Buljonu ar gaļas biezeni vairs nedrīkst uzvārīt. Piedevām dod sviestā ceptus baltmaizes gabaliņus.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt