Skābi kāposti ar āboliem

Sastāvs: 4 personām, 3/4 kilogramu skābu kāpostu, 3 āboli, sīpols, 50 gramu zoss tauku, milti, sāls, cukurs, ķimenes, pipari.

Pagatavošana

Skābiem kāpostiem uzlej tik daudz ūdens, lai tie tikko būtu ar ūdeni apklāti, un virsū uzliek nomizotu sīpolu un četrās daļās sagrieztus, nomizotus ābolus, taukus un mazliet cukura. Tad kāpostos lēnām izvāra mīkstus. Sīpolu izņem, savārītos ābolus iemaisa kāpostos, pieliek sāli un ja vēlas arī piparus un gramu ķimenes, tumē ar miltiem vai smalki samaltu zaļu kartupeli un kādu laiciņu vēl sutina tālāk. Galdā kāpostus pasniedz ar desiņām vai kartupeļu biezeni.

Please wait...

Atbildēt