Skābētu kāpostu zupa

Sastāvs: 500 g ūdens, 150 g cūkas gaļas, 175 g sk. kāpostu, 15 g sīpolu, 10 g burkānu, 15 g tomātu biezeņa, 10 g tauku, 5 g kviešu miltu, 15 g sk. krējuma, sāls, zaļumi

Pagatavošana

Skābētus kāpostus liek katlā, pārlej ar paredzēto ūdens daudzumu un vara pusmīkstus. Tad pievieno gabaliņos sadalītu cūkas gaļu, apceptas garšsaknes un tomātu biezeni, sāli un vāra, līdz dārzeņi un gaļa mīksti. Beidzot pievieno izkarsētus, atšķaidītus kviešu miltus un uzvāra. Pirms pasniegšanas pieliek skābu krējumu un sasmalcinātus zaļumus.

Skābētu kāpostu zupa
Skābētu kāpostu zupa

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt