Sīpolu sitenis

Sastāvs: 600 g. liellopu gaļas, 3 ēd.k. taukvielas, 4 sīpoli, 1 ēd.k. miltu, 100 g. krējuma, sāls.

Pagatavošana

Gaļas mīkstumu sadala šķēlēs, izdauza, sakarsētā taukvielā apcep brūnas. Ripās sagrieztus sīpolus taukvielā pasautē. Sautējamā katlā liek gaļu, sīpolus, pārlej ar pannas atvārījumu, pievieno sāli, trauku noslēdz ar vāku un sautē uz lēnas uguns. Miltus iejauc krējumā un, kad gaļa izsautējusies, pievieno šķidrumam, uzvāra. Ēdienu kārto dziļākā bļodā, piedevām pasniedz vārītus kartupeļus, skābus gurķus.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt