Sīpolu sitenis

Sastāvs: 1200 gr vērša iekšējā fileja. 200 gr sīpolu, 150 gr skāba krējuma, 1 ēdamkarote miltu, sāls, pipari, tauki vai sviests.

Pagatavošana

Gaļai noņem taukus, plēves, sagriež plānās šķēlēs pret šķiedrām, izdauza no abām pusēm, apkaisa ar sāli un pipariem. Karstos taukos apcep tā, lai vidus paliek nedaudz jēls. Sīpolus apcep, noliek atsevišķi. Uz pannas taukos ieber miltus, izmaisa, pielej buljonu, uzvāra, izkāš, pieliek skābu krējumu, sīpolus, sāli. Siteņus ieliek mērcē, lai uzkarst. Gaļu sakārto uz trauka, pārlej nedaudz mērces, pārējo salej mērces traukā.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt