Siļķe kažokā

Sastāvs: Siļķe 2gb, olas 3gb, kartupeļi 4gb, ābols 2gb, sarkanās bietes 2gb, burkāni 2gb, sīpols 1gb, majonēze.

Pagatavošana

Novāra, līdz top mīksts kartupeļus, burkānus un bietes, visu nomizo un sarīvē uz vidējās rīves kārtu no dārzeņiem atsevišķā traukā. Nomizo ābolus un arī rīvē. Olas vāra, lai būtu cietas, tad sarīvē. Sīpolu notīra un smalki griež. Siļķi attīra, izņem asakas un smalki sagriež.

Ņem trauku un veido kārtas. Pirmā kārtā liek siļķi, pārkaisa ar grieztiem sīpoliem un pārber ar kartupeļiem. Visu pārsmērē ar majonēzi. Otrā kārtā liek rīvētos burkānus un rīvētu olu, Pārsmērē ar majonēzi. Pēdējā kārtā liek rīvētus ābolus un rīvētās bietes, pārsmērē ar majonēzi.

Liek ledusskapī atdzist un sasuloties. Pasniedz atdzesētu. Labu apetīti!

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt