Sēņu salāti

Sastāvs: 100 g sēņu, 20 g sīpolu, 15 g etiķa un eļļas maisījuma, zaļumi

Pagatavošana

Sēņu salātus gatavo no tikko novārītām vai marinētām, sālītām sēnēm. Sālītas sēnes mērcē aukstā ūdenī, lai samazinātu sāls saturu. Sēnes sagriež gabaliņos, pievieno ripiņās sagrieztus sīpolus, pērlej etiķa un eļļas maisījumu, samaisa. Liek dziļākā traukā, pārkaisa sīki sasmalcinātus zaļumus un pasniedz ar sviestmaizi.

Uzturvērtība: olbaltumvielas 2,9 g, taukvielas 5,1 g, ogļhidrāti 4,4 g, kalorijas 77.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt