Seleriju salāti ar šķiņķi un gurķiem

Sastāvs: 500g vārītu selerijas sakņu, 100 g marinētu gurķu, 200g sutināta šķiņķa, 50g sīpolu, 2 ēdamkarotes citronu sulas, pipari, sāls, cukurs, 4 ēdamkarotes eļļas, 2 ēdamkarotes tomātu mērces.

Pagatavošana

Vārītas un nomizotas seleriju saknes, gurķus un šķiņķi sagriež 3 cm garos gabaliņos. Selerijas un gurķus vēlams griezt ar robotu nazi. Pievieno sasmalcinātus sīpolus. No citronu sulas, sāls, pipariem, cukura un eļļas pagatavo mērci, uzlej salātiem un samaisa. Liek salātu trauka un rotā ar selerijas zvaigznītēm un tomātu mērces piciņām.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt