Selerijas ar burkāniem

Sastāvs: 300 g seleriju, 300 g burkānu, 200 g svaigu kāpostu, 3 sipoli, 8 ēd. k. eļļas, 1,5 gl. tomātu biezeņa, sāls, cukurs, paprika, ūdens.

Pagatavošana

Sīpolus sagriež, sasmalcina, cepampanā vai katliņā sakarsētā eļļā apcep, pievieno tīrītus, sarīvētus burkānus, selerijas un rupji sagrieztus kāpostus. Dārzeņus apcep, pielej nedaudz ūdens, pieliek garšvielas, aizvākotā traukā sautē mīkstus, tad pielej tomātu biezeni, pēc garšas pievieno garšvielas, uzvāra, tad atdzesē. Pasniedz atvēsinātu

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt