Sautēts zaķis

Sastāvs: 200 g. zaķa gaļas, 20 g. tauku, 15 g. sīpolu, 5 g. kviešu miltu, 25 g. sk. krējuma, garšvielas.

Pagatavošana

Zaķi marinē etiķa un garšvielu novārijumā 10-12 stundas. Tad novelk plēves, sadala gabaliņos, kurus sakarsētos taukos apcep brūnus. Liek katliņā, pārlej pannas atvārījumu, pievieno sagrieztus sīpolus, piparus, lauru lapas, sāli. Sautē, līdz gaļa mīksta. Tad to izņem no šķidruma, sakārto dziļākā traukā un pārlej ar mērci. Sautējuma šķidrumam pievieno izkarsētus kviešu miltus, skābu krējumu. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, marinētiem augļiem vai brūkleņu ievārījumu.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt