Sautēti svaigie kāposti

Sastāvs: 250 g sv. kāpostu, 15 g sviesta, 10 g sīpolu, 5 g kviešu miltu, 25 g tomātu biezeņa, 15 g sk. krējuma, sāls.

Pagatavošana

Kāpostu galviņām atdala ārējās lapas un sagriež gabaliņos. Sīki sagrieztus sīpolus sviestā apcep, pievieno sasmalcinātus kāpostus, ūdeni vai buljonu, lai kāposti būtu tikko pārsegti, un sautē, līdz tie mīksti. Tad sabiezina ar izkarsētiem, aukstā ūdenī iejauktiem kviešu miltiem, pieliek tomātu biezeni, sāli un skābu krējumu. Pasniedz kā patstāvīgu ēdienu ar vārītiem kartupeļiem vai sviestmaizi.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt