Sautēti spināti un skābenes

Sastāvs: 100 g spināti, 100 g skābeņu, 25 g sviesta, 5 g kviešu miltu, 15 g sk. krējuma, sāls, zaļumi.

Pagatavošana

Spinātus, skābenes izlasa, nogriež kātiņus, noskalo, notecina un ar nazi smalki sagriež. Sasmalcinātus spinātus un skābenes liek katliņā izkausētā sviestā, pielej nedaudz ūdens vai buljona, pieliek sasmalcinātus zaļumus, apsedz katliņu ar vāku un, pa reizei apmaisot, sautē mīkstus. Tad sabiezina ar izkarsētiem, aukstā ūdenī iejauktiem kviešu miltiem, pieliek skābu krējumu un sāli. Pasniedz ar dažādi sagatavotām olām vai arī kā piedevu gaļas ēdieniem.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt