Sautēti jaunie kartupeļi

Sastāvs: Jauni kartupeļi, ūdens, taukvielas, dilles, zaļumi, sāls.

Pagatavošana

Notīrītus kartupeļus sagriež stienīšos. Katlā ielej verdošu ūdeni 2-3 cm biezā slānī, liek sagrieztos kartupeļus, sāli, taukvielas, zaļumus. Katlu cieši noslēdz un kartupeļus sautē uz mazas liesmas, katliņu ik pa brīdim sakratot. Pēc kartupeļu izsautēšanas katlā nevajadzētu būt šķidrumam. Kartupeļus bagātīgi pārkaisa ar sasmalcinātām dillēm. Sautēti kartupeļi noder kā patstāvīgs ēdiens vai kā piedeva zivīm un gaļai.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt