Sautēti burkāni ar sīpoliem

Sastāvs: 1 kg. burkānu 3 sīpoli, buljons, 3 ēd. k. sviests, 2 ēd. k miltu, 1 gl. piena, pētersīļi, sāls, cukurs.

Pagatavošana

Burkānus nomazgā, notīra, sagriež kubiciņos. Katlā iepriekš sakarsētā sviestā apcep burkānus un sasmalcinātus sīpolus, šķidrumam pielej mazliet buljona un sautē līdz burkāni top mīksti. Mīkstos burkānus uztumē ar pienā samaisītiem miltiem, uzvāra, pēc garšas pieliek sāli, cukuru, tad pārkaisa ar smalki grieztiem pētersīļiem. Izmanto, kā piedevu pie zivju un gaļas ēdieniem.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt