Sautētas zivis ar dārzeņiem

Sastāvs: 200 g zivju, 15 g sviesta, 150 g burkānu, 150 g dārza zirņu, 125 g zivju buljona, 3 g kviešu miltu, sāls, zaļumi

Pagatavošana

Burkānus notīra, sagriež ripiņās, liek katliņā, zivju buljonu, pieliek sviestu un sautē pusmīkstus. Tad pievieno svaigos zirņus, virsū uzliek notīrītus, no asakām atdalītus zivju gabaliņus, sāli un visusautē gatavu. Sabiezina ar izkarsētiem, ūdenī atšķaidītiem kviešu miltiem. Lej dziļākā traukā, pārkaisa pētersīļu zaļumus un pasniedz galdā ar vārītiem kartupeļiem.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt