Sautētas reņģes ar burkāniem

Sastāvs: 200 g sālītu reņģu, 150 g burkānu, 15 g tauku, 125 g ūdens, 25 g garšsakņu, 15 g tomātu biezeņa, 3 g kviešu miltu

Pagatavošana

Sālītas reņģes mērcē apmēram 3 stundas, atdala galvas un asakas. Burkānus sasmalcina skaidiņās, katliņā taukos apcep, pievieno šķidrumu, lai burkāni būtu tikko pārsegti, pārkaisa sasmalcinātus sīpolus, selerijas, pētersīļus un sautē. Pusmīkstiem burkāniem pieliek iztīrītas reņģes, tomātu biezeni un sautē, līdz burkāni mīksti. Beidzot sabiezina ar izkarsētiem, aukstā ūdenī iejauktiem kviešu miltiem. Lej dziļākos traukos un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt