Sautēta vistas gaļa

Sastāvs: 200 g. vistas gaļas, 15 g. tauku, 5 g. sīpolu, 3 g. pētersīļu, 15 g. burkānu, 5 g. kviešu miltu, sāls.

Pagatavošana

Vistu sadala porciju gabalos, apcep sakarsētos taukos, liek sautējamā katliņā, pārlej pannas atvārījumu, pievieno garšsaknes, sāli un sautē. Kad gaļa gatava, tad to no šķidruma izņem, šķidrumam pievieno izkarsētus kviešu miltus un vāra. Ja vēlas, mērcei pievieno sarkanvīnu vai skābu krējumu. Sautētos vistas gabaliņus liek dziļākā traukā, pārlej mērci un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, svaigu dārzeņu salātiem vai sautētiem dārzeņiem.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt