Sautēta sirds

Sastāvs: 150 g. liellopa sirds, 20 g. dūmota speķa, 15 g. tauku, 15 g. sīpolu, 5 g. burkānu, 3 g. pētersīļu, 15 g. tomātu biezeņa, 5 g. kviešu miltu, 25 g. sk. krējuma, garšvielas.

Pagatavošana

Sirdi sagriež šķērsām muskuļu šķiedrām 1,5-2 cm biezās šķēlēs, iespeķo un uz pannas sakarsētos taukos apcep. Tad liek katliņā, pārlej pannas atvārījumu, pievieno sagrieztus sīpolus, pētersīļus, burkānus, sāli, sarkanos piparus, tomātu biezeni un sautē. Kad gaļa gandrīz gatava, pievieno izkarsētus kviešu miltus, skābu krējumu. Lej dziļākā traukā un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, sautētiem burkāniem vai marinētiem gurķiem.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt