Sautēta meža pīle

Sastāvs: 250 g. pīļu gaļa, 20 g. tauku, 5 g. sīpolu, 5 g. kviešu miltu, 15 g. sk. krējuma, garšvielas.

Pagatavošana

Notīrītu pīli ieberzē ar sāli, liek sautējamā katlā sakarsētos taukos un cepeškrāsnī apcep brūnu. Tad pielej karstu ūdeni, pieliek sagrieztus sīpolus, lauru lapas un sautē, līdz gatava. Pēc tam pīli sadala, sakārto cepešbļodā, pārlej ar mērci, kas gatavota no šķidruma, kurā putns sautējies. Šķidrumam pievieno izkarsētus kviešu miltus un skābu krējumu. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un svaigu dārzeņu vai augļu salātiem.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt