Sautēta gaļa ar kartupeļiem

Sastāvs: 5 kartupeļi, 500 g gaļas, 5 sīpoli, sāls, pipari. 1 lauru lapa, timiāns, pētersīļi.

Pagatavošana

Gaļu sagriež gabaliņos, liek katlā, pieber sāli, garšvielas, pieliek taukvielās saceptus sīpolus, visam pārlej buljonu, traukam uzliek vāku un sautē uz mazas liesmas. Kartupeļus notīra, sagriež gabaliņos uri pievieno gaļai, kad tā tuvu gatavībai. Turpina karsēšanu, trauku šad tad sakratot, lai ēdiens nepiedegtu. Sautē, līdz kartupeļi pašķīduši. Ēdienam var pievienot krējumu, pārkaisa zaļumus.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt