Sarkano kāpostu marinēšana.

800 gr. sarkano kāpostu, 250 mll. marināde. Marinādei : 600 mll. ūdens, 200ml etiķis, 1 glāze cukura, 2 - 3 lauru lapas, 5 - 6 aromātiskie piparu graudiņi, 3 - 4 krustnagliņas, 1 ēd.k. sāls

Kāpostus nomazgā, izgriež viduci un smalki sagriež ar kāpostu ēveli vai nazi, ievieto traukā, nedaudz pasāla un paburza, liek iepriekš sagatavotās, tīrās burciņās. Uzvāra marinādi, to atdzesē un pārlej burciņās, uzliek vāciņu tā lai kāpostiem tiktu klāt gaiss. gatavs lietošanai pēc apmēram 3 dienām. Uzglabā ledusskapī apmēram vienu mēnesi.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt