Šampinjonu salāti eļļas un garšaugu etiķa mērcē

Sastāvs: 800 g šampinjonu, sāls, cukurs, etiķis, laurulapas, smaržīgie pipari, krustnagliņas, 150 g sīpolu, 200 g garšaugu mērces, pētersīli, lapu salāti.

Pagatavošana

Notīrītus un nomazgātus šampinjonus vāra ūdenī, kam pievieno sāli, cukuru, etiķi, lauru lapas, smaržīgo piparu graudiņus, krustnagliņas un gredzenos sagrieztus sīpolus. Kad sēnes gatavas, atdzesē, notecina un sagriež šķēlītēs un samaisa ar eļļas un garšaugu etiķa mērci un sasmalcinātiem pētersīļiem. Pasniedz uz salātu lapām.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt