Saldēts sivēns

Sastāvs: 2 kg sivēna krūšu gabala, 2 litri ūdens, 4 sivēna kājas, vircas, sīpols, sāls, 2 olu baltumi, 50 gr maltas vērša gaļas.

Pagatavošana

Gaļu uzliek ar aukstu ūdeni vārīt, līdz ko uzvārās, nolej ar visām putām. Uzliek ar jaunu ūdeni, pieliek vircas, sīpolu, sāli. vāra uz lēnas uguns, kamēr mīksta. Gaļu noliek vēsā vietā. Olu baltumus sakul ar sāli, pieliek samaltu gaļu, palēnām pielej gralas buljonu, maisot uzvāra, izkāš. Sivēna gaļu sagriež glītās šķēlēs, sakārto uz iegarenas bļodas,

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt