Salda piena buljons

Sastāvs: 1 l piena, 28 g kartupeļmiltu, 30 g cukura, tējkarote vaniļas cukura, kanēls, sāls.

Pagatavošana

1/4 l piena uzliek aizvākotā traukā 1/4 st. vilkties ar garšvielām pavarda malā. Tad to uzvāra ar sāli un cukuru, pielej 1/4 l aukstā pienā iemaisītus kartupeļmiltus, buljonu vēl uzvāra un nolej caur sietiņu buljona bļodā. Ja grib smalkāku ēdienu, var pielikt ar karoti miltu sajauktus divus olu dzeltenumus. Olbaltumu tad sakuļ sniegā, samaisa ar 10 g cukura, un ar karoti uzliek uz verdošā buljona sniega klimpiņas, kas iepriekš jāizvāra aizvākotā traukā pāris minūtēs gatavas.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt