Rosoļņiks

Sastāvs: 1,5l buljons, 3gb. kartupeļu, 3ēd.k. rīsu, sīpols, 2gb burkāns, 1ēd.k. eļļas, 3gb skābētu gurķu, 1-2ēd.k. tomātu pastas, sāls, garšsaknes.

Pagatavošana

Karstā ūdenī liek nomazgātus, nedaudz nomērcētus rīsus. Burkānus nomizo, noskalo un griež mazos kubiņos, sīpolu noloba un smalki sagriež - liek cepties eļļā, mazu brīdi apcep, tad pievieno tomātu pastu - mirkli pacep un liek zupā. kartupeļus nomizo, noskalo un griež kubiņos, tad pievieno zupai. Vāra līdz mīksti ir rīsi un dārzeņi, tad pievieno gurķi, pievieno garšvielas. Pasniedz ar krējumu. Labu apetīti!

rasoļņiks
rasoļņiks

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt