Rīvētu kartupeļu un auzu pārslu pankūkās II

Sastāvs: 2 glāzes rīvētu kartupeļu, 1/2 glāzes auzu pārslu, sāls, 1/2 glāzes skāba krējuma, 1 naža gals sodas, taukvielas.

Pagatavošana

Kartupeļu masā iemaisa auzu pārslas, sāli, skābu krējumu, sodu. Pannā sakarsētās taukvielās ar karoti liek nelielas pankūkas, cep spilgti brūnas, kraukšķīgas. Pankūkas pasniedz tūlīt pēc izcepšanas ar brūkleņu vai dzērveņu džemu. Ja pankūkas jāuzglabā kādu brīdi, tās saliek vienā kārtā uz plāts un ievieto siltā cepeškrāsnī. Pankūkas nedrīkst likt citu uz citas, jo tad tās saplok, kļūst sīkstas.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt