Rīvētu kartupeļu pankūkas II

Sastāvs: 2 glāzes rīvētu kartupeļu, 1/2 glāzes rūgušpiena vai kefīra, 4 olas, sāls, 2 ēdamkarotes miltu, 1 naža gals sodas, taukvielas.

Pagatavošana

Rīvētu kartupeļu masai nospiež sulu, pieliek rūgušpienu vai kefīru, sāli, olu dzeltenumus, sodu, miltus un stingri saputotus olu baltumus. Pannā sakarsētos taukos ar karoti liek pankūkas, cep no abām pusēm spilgti brūnas. Pankūkas pasniedz ar krējumu, sāļajām mērcēm vai kā saldo ēdienu ar krējuma, cukura un kanēļa maisījumu vai saldskābiem ievārījumiem.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt