Rīsu zupa

Sastāvs: 400 g ūdens, 125 g teļa gaļas, 25 g burkānu, 10 g sīpolu, 5 g pētersīļu, 15 g margarīna, 25 g rīsu, 15 g salda krējuma, garšvielas, zaļumi

Pagatavošana

Gaļu sadala gabaliņos, liek katliņā sakarsētā margarīnā un apcep. tad pārlej ar ūdeni un sautē 10 – 15 minūtes. Pēc tam ūdeni papildina līdz vajadzīgajam daudzumam, pieliek rīsus, sāli, salmiņos sagrieztus, apceptus burkānus, sīpolus, pētersīļus un vāra, līdz gaļa un rīsi mīksti. Beidzot pielej saldu krējumu, pārkaisa garšaugu zaļumus.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt