Rīsu salāti

Sastāvs: 1 glāze rīsu, 1 citrons, 1 ābols, 1 marinēts gurķis vai paprikas pāksts, 1 ēdamkarote tomātu mērces, 1 glāze putukrējuma, sāls, paprika, pētersīļu zaļumi.

Pagatavošana

Rīsus vāra sālsūdenī irdenus, ūdeni nolej, atdzesētiem rīsiem pievieno ar citronu sulu aplietus sasmalcinātus ābolus, tad gurķus vai papriku, garšvielas, tomātu mērci. Salātos iecilā saputotu krējumu, kam pievienoti sakapāti pētersīļu zaļumi, sāls, citronu sula. Salātus var pasniegt kā atsevišķu ēdienu, tie noder arī piedevām, pie putnu ēdieniem, teļa, cūkas cepešiem.

Please wait...
Jums patika šis ieraksts? Dalaties ar to sociālos tīklos.

Atbildēt